Phyllis Logan
Data urodzenia: 1956-01-11
Miejsce urodzenia: Paisley, Szkocja, Wielka Brytania
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna 1. Paul Tender (od 1979, rozwód); 2. Kevin McNally, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pani Elsie Hughes
7.7
Na językach
Lip Service
2010 Pani Elsie Hughes
8.2 2010 Pani Elsie Hughes
7.0 2004 Pani Elsie Hughes
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Pani Elsie Hughes
5.4
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
2000 Pani Elsie Hughes
1.0 1999 Pani Elsie Hughes
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Pani Elsie Hughes
9.0 1997 Pani Elsie Hughes
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pani Elsie Hughes
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Pani Elsie Hughes
8.0 1995 Pani Elsie Hughes
5.0 1994 Pani Elsie Hughes
6.8 1992 Pani Elsie Hughes
8.8 1988 Pani Elsie Hughes
7.2
Dochodzenie
L'Inchiesta
1986 Pani Elsie Hughes
7.9 1986 Pani Elsie Hughes
10.0 1985 Pani Elsie Hughes
10.0 1985 Pani Elsie Hughes
7.2
1984
Nineteen Eighty-Four
1984 Pani Elsie Hughes

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phyllis Logan filmy Phyllis Logan najlepsze filmy Phyllis Logan zdjęcia Phyllis Logan galeria Phyllis Logan biografia Phyllis Logan nominacje Phyllis Logan nagrody i wyróżnienia Phyllis Logan filmografia Phyllis Logan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.