Phyllis Franklin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Kobieta w średnim wieku (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Kobieta w średnim wieku (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Kobieta w średnim wieku (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kobieta w średnim wieku (gościnnie)
6.3 1986 Kobieta w średnim wieku (gościnnie)
6.8
Wakacje w kurorcie
Private Resort
1985 Kobieta w średnim wieku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phyllis Franklin filmy Phyllis Franklin najlepsze filmy Phyllis Franklin zdjęcia Phyllis Franklin galeria Phyllis Franklin biografia Phyllis Franklin nominacje Phyllis Franklin nagrody i wyróżnienia Phyllis Franklin filmografia Phyllis Franklin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.