Phyllida Law
Data urodzenia: 1932-05-08
Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Eric Thompson (do 30.11.1982, jego śmierć), 2 córki: Emma i Sophie (ur. 1962)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Babcia
8.1 2010 Sadako (ang. głos)
0.0 2010 Ruth
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Bea Nelson-Stanley
7.5 2007 Ciotka Auriel
7.8
Życie po życiu
Afterlife
2005 Irene Moser (gościnnie)
0.0 2001 Jean (gościnnie)
6.7
Joint Venture
Saving Grace
2000 Margaret
7.0 1998 Isobel Marchmont (gościnnie)
7.5 1997 Vronskaya
8.5
Zimowy gość
Winter Guest, The
1997 Elspeth
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Felicity Dinsdale / Mary Bingham (gościnnie)
6.9 1996 Mrs. Bates
0.0 1995 Vicky Jeffreys (gościnnie)
0.0 1995 Margot
5.4 1994 Dr Talbot(niewymieniony w czołówce)
7.9
Wiele hałasu o nic
Much Ado About Nothing
1993 Ursula
7.8 1993 Pani Timpson
7.9
Przyjaciele Petera
Peter's Friends
1992 Vera
6.8 1992 Nancy Bellow (gościnnie)
7.8 1991 Edith Duglass (1991)
7.6
Póki się znów nie spotkamy
Till We Meet Again
1989 Annette
0.0 1989 Olivia Esholt
0.0 1989 Lady Ann (gościnnie)
8.5 1988 Różne role
0.0 1986 Edith Makepeace
0.0 1985 Jessica Truscott (gościnnie)
0.0 1982 Ciocia Lizzie
7.2 1979 Maggie Patton (gościnnie)
1.0 1975 Ann Kingsley (gościnnie)
0.0 1973 Pani Beauchamp
0.0 1970 Mademoiselle Vatnaz
0.0 1970 Pani Tetley (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1968 Panna Cummins (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarka (gościnnie)
7.6 1955 Lizzie Oman
4.7 1955 Rosie McCallion (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phyllida Law filmy Phyllida Law najlepsze filmy Phyllida Law zdjęcia Phyllida Law galeria Phyllida Law biografia Phyllida Law nominacje Phyllida Law nagrody i wyróżnienia Phyllida Law filmografia Phyllida Law aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.