Phoebe Nicholls
Data urodzenia: Londyn, An
Miejsce urodzenia: mąż Charles Sturridge (od 06.07.1985), 3 dzieci, m.in. Tom (ur. 21.01.1986)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Sally Graydon (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Amanda Reece (gościnnie)
9.1 1997 Karen Colman (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Laura Smythe-Webster (gościnnie)
7.4
Perswazje
Persuasion
1995 Elizabeth Elliot
7.7
Maurycy
Maurice
1987 Anne Durham
10.0 1985 Louie Jermy / Sarah
10.0 1985 Louie Jermy / Sarah
5.0 1984 Tina Argyle
6.0 1982 Christine
8.6 1981 Cordelia Flyte
7.9
Człowiek słoń
Elephant Man, The
1980 Matka Merricka
7.2 1979 (gościnnie)
10.0 1978 Pielęgniarka Owen (gościnnie)
7.0 1972 Treesje (1977) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phoebe Nicholls filmy Phoebe Nicholls najlepsze filmy Phoebe Nicholls zdjęcia Phoebe Nicholls galeria Phoebe Nicholls biografia Phoebe Nicholls nominacje Phoebe Nicholls nagrody i wyróżnienia Phoebe Nicholls filmografia Phoebe Nicholls aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.