Phillip Rhys
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2010 Książę Hamad Al Maktoum
6.3
Ocaleni
Passengers
2008 Książę Hamad Al Maktoum
8.3 2006 Książę Hamad Al Maktoum
7.7
Kości
Bones
2005 Clark Lightner (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Książę Hamad Al Maktoum
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Książę Hamad Al Maktoum
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Książę Hamad Al Maktoum
7.9
Siódmy zwój
Seventh Scroll, The
1999 Książę Hamad Al Maktoum
6.9 1999 Książę Hamad Al Maktoum
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Książę Hamad Al Maktoum
7.9 1997 Książę Hamad Al Maktoum

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phillip Rhys filmy Phillip Rhys najlepsze filmy Phillip Rhys zdjęcia Phillip Rhys galeria Phillip Rhys biografia Phillip Rhys nominacje Phillip Rhys nagrody i wyróżnienia Phillip Rhys filmografia Phillip Rhys aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.