Philipp Seiser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 Leo Waitz
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 Karl Schöninger
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philipp Seiser filmy Philipp Seiser najlepsze filmy Philipp Seiser zdjęcia Philipp Seiser galeria Philipp Seiser biografia Philipp Seiser nominacje Philipp Seiser nagrody i wyróżnienia Philipp Seiser filmografia Philipp Seiser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.