Philip Williams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paul Lalone
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 Mrówka Ted (głos)
10.0 2000 Parkingowy (gościnnie)
8.3 2000 Ed McKinley (gościnnie)
7.2
Odkupienie
Resurrection
1999 Detektyw Rousch
7.8
Rozbitkowie
Amazon
1999 Sidney
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 Terry
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Jerico Perez (gościnnie)
6.1
Skradzione Serca
Two If by Sea
1996 Facet z telefonami
6.7
Za wszelką cenę
To Die For
1995 Babe Hines
10.0 1994 Barry Schneider (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Herb Lantrell / Lloyd P. Nash (gościnnie)
5.3
Cadillaki i Dinozaury
Cadillacs and Dinosaurs
1993 Toulouse (głos)
7.8 1990 Mężczyzna na moście (gościnnie)
8.7 1990 Detektyw (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Pan Duncan (gościnnie)
8.0 1988 (gościnnie)
7.0 1987 Gary Cosentino (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Williams filmy Philip Williams najlepsze filmy Philip Williams zdjęcia Philip Williams galeria Philip Williams biografia Philip Williams nominacje Philip Williams nagrody i wyróżnienia Philip Williams filmografia Philip Williams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.