Philip Whitchurch
Data urodzenia: 1951-01-30
Miejsce urodzenia: Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Sally Edwards, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Szef Centralnej Agencji Wywiadowczej Culver
7.7 2005 Harry Gibby
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Peter Jacobs (gościnnie)
8.2
Żądza krwi
Wire in the Blood
2002 Tom Cross
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Ian Judd (gościnnie)
8.1
Mój bohater
My Hero
2000 Tyler
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Pan Brown (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Tommy Jones (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Les Morgan (gościnnie)
0.0 1998 Alex Weir
0.0 1997 Billy Reed
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ade Jessell (gościnnie)
7.4
Angielski pacjent
English Patient, The
1996 Kapral Dade
8.8
Pastor na obcasach
Vicar of Dibley, The
1994 Reg Dwight (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Kelvin (gościnnie)
7.0 1993 Vinnie Kern (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Prokurator(gościnnie)
8.8 1991 Franky Murray
7.3
Tukany na tropie
Toucan 'Tecs
1990 Zippi (głos)
7.2
Zabić księdza
To Kill a Priest
1988
6.5 1987 (narrator)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Chris Hooper (gościnnie)
7.6 1984 Philip Cato (1993-1995)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Whitchurch filmy Philip Whitchurch najlepsze filmy Philip Whitchurch zdjęcia Philip Whitchurch galeria Philip Whitchurch biografia Philip Whitchurch nominacje Philip Whitchurch nagrody i wyróżnienia Philip Whitchurch filmografia Philip Whitchurch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.