Philip Quast
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Michael Fielding
7.4
Kleopatra
Cleopatra
1999 Korneliusz
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Clayton Jones (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ross Villiers (gościnnie)
7.8 1991 Ian McGregor
5.5 1991 Bob Harrison (gościnnie)
8.0 1982 Bob Mitchell (1984-1985)
8.0 1981 Billy Webb (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Quast filmy Philip Quast najlepsze filmy Philip Quast zdjęcia Philip Quast galeria Philip Quast biografia Philip Quast nominacje Philip Quast nagrody i wyróżnienia Philip Quast filmografia Philip Quast aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.