Philip Jackson
Data urodzenia: 1948-06-18
Miejsce urodzenia: Retford, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Sally Baxter , 2 dzieci: George i Amy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
0.0 2010 Mężczyzna
0.0 2010 John
0.0 2008 Mal Fielding
7.5 2008 Stary George Bennett
7.5 2008 Bloxham
7.0 2007 Alan Marshall
7.7 2005 Leo Finch
7.0 2004 Bill Jackson (gościnnie)
0.0 2003 DCI Leonard 'Lennie' Maddox
8.0
Mała Brytania
Little Britain
2003 Dyrektor Breakfast Cereal (gościnnie)
7.5 2000 Mickey Thomas
0.0 2000 Robert (gościnnie)
8.0 1998 Jim Keller
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Douglas Milburn (gościnnie)
8.9 1997 Jim Keller
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Daniel Snape (gościnnie)
7.6
Orkiestra
Brassed Off
1996 Jim
0.0 1995 Malachi McBean (gościnnie)
5.0
Truciciel z Wimbledonu
Wimbledon Poisoner, The
1994 John Rush
6.8 1992 Brian Simpson (gościnnie)
7.0 1991 Patron (gościnnie)
7.6
Wysokie aspiracje
High Hopes
1988 Martin Burke
0.0 1987 Danny
0.0 1985 Al Jarvis (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Abbot Hugo de Rainault
0.0 1983 Sługa John
0.0 1983 Alloway
0.0 1980 Arthur Mannion
0.0 1978 Dave
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Carrick
7.0
Odsiadka
Porridge
1973 Melvin 'Dylan' Bottomley (gościnnie)
10.0 1973 Carson (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Gordon (1976)
7.6 1970 Harry (gościnnie)
0.0 1969 Kurier (gościnnie)
8.6 1962 Mitchell (1972) / Joey (1974) / Red William (1978) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Jackson filmy Philip Jackson najlepsze filmy Philip Jackson zdjęcia Philip Jackson galeria Philip Jackson biografia Philip Jackson nominacje Philip Jackson nagrody i wyróżnienia Philip Jackson filmografia Philip Jackson aktor Philip Jackson reżyser Philip Jackson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.