Philip Gilbert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Derek Fielding (gościnnie)
0.0 1973 Timus / Tikno / Głos TIM'a (1973-1979)
6.1
Fanatyk
Fanatic
1965 Oscar
0.0 1962 (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Jeremy de Willoughby (1961) (gościnnie)
7.6 1955 Prezenter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Gilbert filmy Philip Gilbert najlepsze filmy Philip Gilbert zdjęcia Philip Gilbert galeria Philip Gilbert biografia Philip Gilbert nominacje Philip Gilbert nagrody i wyróżnienia Philip Gilbert filmografia Philip Gilbert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.