Philip Charles MacKenzie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1992 Dyrektor (gościnnie)
10.0 1992 Alan Dumont
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Goniec hotelowy Phil (gościnnie)
0.0 1990 Arnie Ross (1991)
7.0 1989 Ted Nichols
10.0 1984
0.0 1982 David Wasserman
8.6 1982 Jerry Nurco (gościnnie)
7.1 1982 Brian Dalton (gościnnie)
8.2 1982 Dan Matthews (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Carl Wallace (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Roy (gościnnie)
7.6 1980 Walter Hardy (gościnnie)
10.0 1980 Midas Metcovich
8.2 1980 Pan Wallace (gościnnie)
6.6 1979 M.C. (gościnnie)
7.0 1978 Leon (gościnnie)
8.0 1978 Zwycięzca (gościnnie)
6.8 1977 Philip (gościnnie)
7.5 1977 Roger (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Bo (gościnnie)
10.0 1976 Porucznik Hopkins (gościnnie)
7.8
Pieskie popołudnie
Dog Day Afternoon
1975 Lekarz
7.4 1975 Włamywacz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Charles MacKenzie filmy Philip Charles MacKenzie najlepsze filmy Philip Charles MacKenzie zdjęcia Philip Charles MacKenzie galeria Philip Charles MacKenzie biografia Philip Charles MacKenzie nominacje Philip Charles MacKenzie nagrody i wyróżnienia Philip Charles MacKenzie filmografia Philip Charles MacKenzie aktor Philip Charles MacKenzie reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.