Philip Bretherton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2004 Philip Whitmore (gościnnie)
7.2
Żony piłkarzy
Footballers' Wives
2002 Stefan Hauser
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Donald Laing (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Matthew Woodley (gościnnie)
9.4 1994 (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Alistair Deacon
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Pan Joyce Cummings, doradca królewski (gościnnie)
8.4 1989 DI Don Wright
0.0 1987 John
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Andrew Bower (II) (2000-2001)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Bretherton filmy Philip Bretherton najlepsze filmy Philip Bretherton zdjęcia Philip Bretherton galeria Philip Bretherton biografia Philip Bretherton nominacje Philip Bretherton nagrody i wyróżnienia Philip Bretherton filmografia Philip Bretherton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.