Philip Bowen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2004 Donald Baines (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Gregory Chambers (gościnnie)
1.0 1991 Wilfried Sorge
8.0
Piotr Wielki
Peter the Great
1986
5.5
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
1981 Robert Ferrars
7.1
Teresa Raquin
Thérese Raquin
1980 Olivier Michaud

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Bowen filmy Philip Bowen najlepsze filmy Philip Bowen zdjęcia Philip Bowen galeria Philip Bowen biografia Philip Bowen nominacje Philip Bowen nagrody i wyróżnienia Philip Bowen filmografia Philip Bowen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.