Philip Bird
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2002 Przybysz (2002) (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Frank Watson (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Michael Sharp (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jeff Martin (gościnnie)
6.8 1992 Inspektor Burton (gościnnie)
7.0 1991 Mężczyzna w supermarkecie (gościnnie)
0.0 1989 Wielebny Philip Bathwick(gościnnie)
0.0 1989 Simon (gościnnie)
1.0 1989 Andrew Denton (gościnnie)
0.0 1989 Peter (gościnnie)
0.0 1986 Hardie
10.0 1985 Dr Peploe / James Morland (gościnnie)
10.0 1985 Dr Peploe / James Morland (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Bird filmy Philip Bird najlepsze filmy Philip Bird zdjęcia Philip Bird galeria Philip Bird biografia Philip Bird nominacje Philip Bird nagrody i wyróżnienia Philip Bird filmografia Philip Bird aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.