Philip Anthony
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Brandon Smith
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Georgio (gościnnie)
7.5 1995 (gościnnie)
7.0 1993 Wielebny Briggs (gościnnie)
7.9 1986 Pan Beeston (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Dr Phillips (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Kierownik hotelu (gościnnie)
0.0 1985 Doradca prawny (gościnnie)
10.0 1980 ACC Ops (gościnnie)
8.7 1977 Kamerdyner (gościnnie)
10.0 1974 sekretarka Elliota
0.0 1970 Sierżant Clifford (gościnnie)
8.1 1964 PC Walters (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Roald (gościnnie)
0.0 1962 Michael Dent (gościnnie)
8.6 1962 Philips (1973) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Asystent dyrektora (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Cummings Gordon Gordon Gordon (1963) (gościnnie)
0.0 1959 Garażowy (gościnnie)
7.6 1955 Żołnierz / Adiutant / Prezydent

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Anthony filmy Philip Anthony najlepsze filmy Philip Anthony zdjęcia Philip Anthony galeria Philip Anthony biografia Philip Anthony nominacje Philip Anthony nagrody i wyróżnienia Philip Anthony filmografia Philip Anthony aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.