Philip Abbott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1994 Nick Fury of SHIELD (głos)
4.5 1988 (gościnnie)
7.5 1987 Dr Meyer (gościnnie)
9.0 1984 (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pan Drake (gościnnie)
7.1 1982 John Killian (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Whit Sterling (gościnnie)
6.8 1981 Dr Hile (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Lawlor (gościnnie)
6.2 1978 Harry Snyder (gościnnie)
10.0 1977 (gościnnie)
6.8 1977 Lester Sorenson (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 John Franklin (gościnnie)
10.0 1976 Martin (gościnnie)
7.1 1976 Komisarz Bill Sullivan (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Giles Kendall (gościnnie)
6.6 1969 Stoddard (gościnnie)
7.7 1968 Sędzia Foster (niewymieniony w czołówce)
6.7
Cosa Nostra
Cosa Nostra, Arch Enemy of the FBI
1967 Asystent dyrektora Arthur Ward
7.0 1965 Ed Barrett
7.0 1964 Harry Colby (gościnnie)
10.0 1963 Major Charles Wheeler (gościnnie)
7.9 1963 Kapitan Edward Shafter (gościnnie)
7.5
Słodki ptak młodości
Sweet Bird of Youth
1962 Dr George Scudder
5.5 1962 Royce Hamilton (gościnnie)
6.0 1962 Bill Fields (gościnnie)
8.5 1962 Kapitan Correlli (gościnnie)
10.0 1961 Oliver West (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
10.0 1960 Lawrence Dresher (gościnnie)
6.6 1960 Porucznik Cook (gościnnie)
7.8 1959 Ben Dennis(gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Chris Bayles / Generał Eaton (gościnnie)
7.4 1959 James Callahan (gościnnie)
6.8 1958 Tom Carlyle (gościnnie)
8.5 1958 Charles Alvis (gościnnie)
6.5 1956 Manken (gościnnie)
5.6 1956 Cass (gościnnie)
7.4 1955 Ben Corder (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Mark Halliday (gościnnie)
7.5 1954 (gościnnie)
8.7 1954 Ed Barrett (gościnnie)
10.0 1953 (gościnnie)
7.0 1953 Neil Watson (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
9.0 1951 (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philip Abbott filmy Philip Abbott najlepsze filmy Philip Abbott zdjęcia Philip Abbott galeria Philip Abbott biografia Philip Abbott nominacje Philip Abbott nagrody i wyróżnienia Philip Abbott filmografia Philip Abbott aktor Philip Abbott reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.