Philece Sampler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Gloria
7.4 2006 Sakura Rokujo (ang. głos)
7.1 2005 Mie (głos)
7.5
B-Daman
Bedaman
2004 Mie/ Panna Karat (ang. głos) (różne g
7.1 2003 Wakaba (ang. głos)
7.3 2003 Futaba Mashita (głos) (ang. głos)
6.5 2003 Babcia Mei / Samasa Morijima (ang. głos)
8.3 2003 Maya Orihara (ang. głos)
7.0 2003 Lori (ang. głos)
6.0 2003 Mayor Margret (ang.) (głos)
9.0 2003 Lori (ang.) (głos)
7.2 2002 Taeko Minazuki / Tsurube / Sankaku (ang. głos)
6.2 2002 Kiyoka (ang.) (głos)
7.9 2001 Shoka (głos) (ang. głos)
8.4 2001 Barnette Orangello (ang. głos)
7.0 2001 Recepcjonistka Ginzame (ang. głos) (g
7.9 2000 Barnette Orangello (ang. głos)
7.2 2000 Anna / Catherine / Cody Hida / Mimi Tachikawa (ang. głos)
7.3 2000 Kelly (ang. głos)
6.8 1996 Betty Ross (II) (1997) (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Emma (głos) (gościnnie)
5.2
Ładna mądrala
Pretty Smart
1987 Beth
5.5 1984 Lacey Jarrett
7.6 1984 Casey Hendricks (gościnnie)
6.2 1982 Sue Anne Eldridge (1983) (gościnnie)
9.8 1978 Słodka dziewczyna
7.2 1978 Lola (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Philece Sampler filmy Philece Sampler najlepsze filmy Philece Sampler zdjęcia Philece Sampler galeria Philece Sampler biografia Philece Sampler nominacje Philece Sampler nagrody i wyróżnienia Philece Sampler filmografia Philece Sampler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.