Phil Rubenstein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 1991 Powell (gościnnie)
7.1
Tango i Cash
Tango & Cash
1989 Matt Sokowski, zastępca naczelnika
9.2 1987 Miles Parnell (gościnnie)
5.7 1986 Nate Greenberg (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Abe (gościnnie)
7.5 1985 Pan Bigelow / Sloan (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
9.0 1984 Phillip Falcone (gościnnie)
7.6 1984 Tito Constantine (gościnnie)
7.3 1984 Handlarz (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Fatso Kessler / Porucznik Yablonsky (gościnnie)
8.7 1983 'Settlement' Sam Travis (gościnnie)
8.3 1983 (gościnnie)
0.0 1982 Rico
8.6 1982 Phil, właściciel motelu (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Leo Blitzman (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Joe (gościnnie)
7.0 1981 Oficer policji (gościnnie)
6.2 1979 (gościnnie)
10.0 1979 Ray Morelli (gościnnie)
7.4 1978 Wayne Hubbard (gościnnie)
7.4 1975 Lou (gościnnie)
7.0 1975 Roy Griswold (gościnnie)
7.3 1973 Charlie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phil Rubenstein filmy Phil Rubenstein najlepsze filmy Phil Rubenstein zdjęcia Phil Rubenstein galeria Phil Rubenstein biografia Phil Rubenstein nominacje Phil Rubenstein nagrody i wyróżnienia Phil Rubenstein filmografia Phil Rubenstein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.