Phil Proctor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Mick Avory
0.0 2010 George
9.0 2003 Howard DeVille (głos)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Dr Cornea (głos)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Różne głosy (ang.) (ang. głos) (różn
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 (różne głosy)
8.0 1995 (gościnnie)
7.0 1995 (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Dodatkowy głos
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 (ang. głos)
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 (różne głosy)
7.3 1991 Willie Wombat (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Howard 'Howie' DeVille (głos)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 (1985) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Phil (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Producent Andre (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (różne głosy)
5.8
Bezpieczne miejsce
Safe Place, A
1971 Fred

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phil Proctor filmy Phil Proctor najlepsze filmy Phil Proctor zdjęcia Phil Proctor galeria Phil Proctor biografia Phil Proctor nominacje Phil Proctor nagrody i wyróżnienia Phil Proctor filmografia Phil Proctor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.