Phil Hoover
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1984 (gościnnie)
6.2 1982 Boone (1983) (gościnnie)
3.7 1978 Pierwszy patrolowy (1978) (gościnnie)
7.7 1977 Pan Napier (gościnnie)
6.8 1974 Dallas Walker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phil Hoover filmy Phil Hoover najlepsze filmy Phil Hoover zdjęcia Phil Hoover galeria Phil Hoover biografia Phil Hoover nominacje Phil Hoover nagrody i wyróżnienia Phil Hoover filmografia Phil Hoover aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.