Phil Hartman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1996 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
8.1 1995 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
8.9 1994 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
4.8
Stożkogłowi
Coneheads
1993 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.2 1993 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
6.7 1993 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.5 1992 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
8.3 1992 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.3
Dzielny Agent Kaczor
Darkwing Duck
1991 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.6
Ren i Stimpy
Ren & Stimpy Show, The
1991 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
8.7 1990 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton (głos)
8.1 1989 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.7
Podniebna poczta Kiki
Majo no Takkyuubin
1989 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
10.0 1988 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
6.8 1988 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.0
Błysk pajaca
Jumpin' Jack Flash
1986 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
5.8
Dennis Rozrabiaka
Dennis the Menace
1986 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
6.0 1986 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.6
13 demonów Scooby Doo
13 Ghosts of Scooby-Doo, The
1985 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
10.0 1985 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
10.0 1983 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
10.0 1980 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton
7.3
Scooby i Scrappy-Doo
Scooby-Doo and Scrappy-Doo
1979 Lionel Hutz / Troy McClure / Mojżesz / Platon / Charlton Heston / Bill Clinton

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phil Hartman filmy Phil Hartman najlepsze filmy Phil Hartman zdjęcia Phil Hartman galeria Phil Hartman biografia Phil Hartman nominacje Phil Hartman nagrody i wyróżnienia Phil Hartman filmografia Phil Hartman aktor Phil Hartman scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.