Phil Abrams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Pan Bancroft (gościnnie)
8.3 2011 Pan Bancroft (gościnnie)
7.7 2010 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.7 2009 Roger (gościnnie)
7.8 2008 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Greg Humphrey (gościnnie)
7.9 2008 Doktor John Nelson (gościnnie)
0.0 2008 Doktor John Nelson (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Doktor John Nelson (gościnnie)
5.6
Terapia domowa
Bill Engvall Show, The
2007 Doktor John Nelson (gościnnie)
3.8 2007 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.0 2007 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.8 2007 Bibliotekarz (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Dr Bernstein (gościnnie)
7.5 2007 Doktor John Nelson (gościnnie)
8.0 2007 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Doktor John Nelson (gościnnie)
6.0 2005 Doktor John Nelson (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.5 2005 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Technik (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Doktor John Nelson (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Doktor John Nelson (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Doktor John Nelson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.6 1993 Doktor John Nelson (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Mały Fritz (gościnnie)
0.0

0 Doktor John Nelson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phil Abrams filmy Phil Abrams najlepsze filmy Phil Abrams zdjęcia Phil Abrams galeria Phil Abrams biografia Phil Abrams nominacje Phil Abrams nagrody i wyróżnienia Phil Abrams filmografia Phil Abrams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.