Petra Yared
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Marielle(gościnnie)
5.5
MDA
2002 Layla Young (2002-2003)
6.2
Podróż do wnętrza Ziemi
Journey to the Center of the Earth
1999 Ralna
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 Alima (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Rhiannon Wilson (gościnnie)
7.8
Po drugiej stronie lustra
Mirror, Mirror
1995 Josephine 'Jo' Tiegan
7.9
Tropiciele Gwiazd
Sky Trackers
1994
3.6 1994 Molly / Debbie Perkins / Kym Stewart (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Petra Yared filmy Petra Yared najlepsze filmy Petra Yared zdjęcia Petra Yared galeria Petra Yared biografia Petra Yared nominacje Petra Yared nagrody i wyróżnienia Petra Yared filmografia Petra Yared aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.