Peter Wight
Data urodzenia: 1950-01-01
Miejsce urodzenia: Worthing, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tory Grandee
0.0 2011 Tory Grandee
7.1
Połów szczęścia w Jemenie
Salmon Fishing in the Yemen
2011 Tory Grandee
6.9
Kolejny rok
Another Year
2010 Tory Grandee
0.0 2009 Tory Grandee
8.2 2009 Tory Grandee
8.6 2008 Tory Grandee
7.4 2007 Tory Grandee
9.0 2004 Tory Grandee
7.1
Karol II - Władza i namiętność
Charles II: The Power & the Passion
2003 Tory Grandee
6.0 2003 Tory Grandee
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Tory Grandee
0.0 2001 Tory Grandee
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Tory Grandee
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Tory Grandee
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Tory Grandee
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Tory Grandee
6.0 1997 Tory Grandee
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Tory Grandee
0.0 1995 Tory Grandee
6.4 1994 Tory Grandee
7.8
Nadzy
Naked
1993 Tory Grandee
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Tory Grandee
8.6 1962 Tory Grandee

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Wight filmy Peter Wight najlepsze filmy Peter Wight zdjęcia Peter Wight galeria Peter Wight biografia Peter Wight nominacje Peter Wight nagrody i wyróżnienia Peter Wight filmografia Peter Wight aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.