Peter Strauss
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Ojciec
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Graham Barnes (gościnnie)
7.8 2008 (głos) (narrator)
7.1 2006 Stoker (głos)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Robert Hale (gościnnie)
5.2
Cztery kobiety i pogrzeb
Vier Frauen und ein Todesfall
2005 Pfeiffer (gościnnie)
0.0 2002 Dr Isaac Braun
7.0
Niesamowita częstotliwość
Strange Frequency
2001 Ben Stanton (gościnnie)
10.0
Owoce miłości
Seasons of Love
1999 Thomas Linthorne
5.0 1998 Mojżesz (głos)
3.0 1998 Josef Schrattenberger (gościnnie)
5.5
Klucze do miasta
Keys to Tulsa
1997 Chip Carlson
6.8 1996 Walter Langowski (głos) (gościnnie)
9.0 1996 Dr Nicholas Moloney
7.2
Motomyszy z Marsa
Biker Mice From Mars
1993 Stoker (głos)
7.7
Kain i Abel
Kane & Abel
1985 Abel Rosnovski
7.5 1981 Eleazar ben Yair
6.6
Ostatni z wielkich
Last Tycoon, The
1976 Wylie
7.7
Pogoda dla bogaczy
Rich Man, Poor Man
1976 Rudy Jordache
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Rudy Jordache
7.0 1973 Clay Wakefield (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Bobby Jepsen / Lew Kovic Jr. / Martin Novack(gościnnie)
10.0 1970 Stuart (gościnnie)
6.3 1970 Stephen (gościnnie)
7.8
Cześć, bohaterze!
Hail, Hero!
1969 Frank Dixon
6.6 1969 Tom Desmond (gościnnie)
6.4 1968 Tom Morgan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Strauss filmy Peter Strauss najlepsze filmy Peter Strauss zdjęcia Peter Strauss galeria Peter Strauss biografia Peter Strauss nominacje Peter Strauss nagrody i wyróżnienia Peter Strauss filmografia Peter Strauss aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.