Peter Seum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1992 Peter Wessely (gościnnie)
0.0 1987
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Frank Opitz(gościnnie)
0.0 1986 Uli Roth
0.0 1985 (gościnnie)
7.0 1978 Detektyw Wolfgang Blaschke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Seum filmy Peter Seum najlepsze filmy Peter Seum zdjęcia Peter Seum galeria Peter Seum biografia Peter Seum nominacje Peter Seum nagrody i wyróżnienia Peter Seum filmografia Peter Seum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.