Peter Serafinowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Hammond
0.0 2010 Fa'ad Shaoulian
4.4
Mój najlepszy wróg
Running Wilde
2010 Fa'ad Shaoulian
5.7
Raj dla par
Couples Retreat
2009 Sctanley
8.0
Technicy-magicy
IT Crowd, The
2006 Prezenter wiadomości (głos)
8.0
Mała Brytania
Little Britain
2003 Człowiek zadający zapytania poselskie (gościnnie)
8.2
Sprzedawcy
Hardware
2003 Kenny
0.0 2001 Garry
8.7 1999 Duane Benzie (gościnnie)
8.7
Dowcipne numerki
Smack the Pony
1999
10.0 1999 Robin / Narrator (gościnnie)
0.0 1998 (narrator)
7.0 1998 Dean Yardley
0.0 1998 Różne role
9.1 1997 Tex (gościnnie)
7.0 1991 Tony Frost (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Serafinowicz filmy Peter Serafinowicz najlepsze filmy Peter Serafinowicz zdjęcia Peter Serafinowicz galeria Peter Serafinowicz biografia Peter Serafinowicz nominacje Peter Serafinowicz nagrody i wyróżnienia Peter Serafinowicz filmografia Peter Serafinowicz aktor Peter Serafinowicz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.