Peter Schiff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Ojciec Liborius
0.0 1995 Edwin (gościnnie)
0.0 1995 Sibelius (gościnnie)
0.0 1995 Gottlieb Giese
2.0 1994 Bischof Clemens (gościnnie)
6.5 1992 Schmitz / Kuschinke (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Wolter
10.0 1986 Hans Mücke (2003) (gościnnie)
0.0 1983 Mechanik samochodowy(gościnnie)
0.0 1978 Pan Elmau
0.0 1977 Otto (Ost-Otto) Krause
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1974 Inspektor policji
0.0 1973 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Schiff filmy Peter Schiff najlepsze filmy Peter Schiff zdjęcia Peter Schiff galeria Peter Schiff biografia Peter Schiff nominacje Peter Schiff nagrody i wyróżnienia Peter Schiff filmografia Peter Schiff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.