Peter Phelps
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.7
Cena życia (1998)
All Saints

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Skipper Joe
2.3 2009 Mark
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Joe Messina
3.0 1998 Peter Church
7.7
Cena życia
All Saints
1998
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Jimmy Formica (1998) (gościnnie)
4.0 1995 Abo Henry
0.0 1995 Oficer Nick 'The Boss' Connor
7.5
Szkoła złamanych serc
Heartbreak High
1994 Nauczyciel Phil North (1994) (gościnnie)
0.0 1993 Dennis Taylor
7.2
Na fali
Point Break
1991 Australijski surfer
5.5 1991 Alex Willis (1996) (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Hack 'Kangaroo Kid' Wilkins (gościnnie)
5.7 1989 Trevor Cole
10.0 1988 David
0.0 1986
0.0 1986 Will Ballieu
0.0 1984 Terry Moyes
8.5 1984
8.0 1982 John Palmer (1981-1983)
8.0 1981 Christopher Elliott (1993)/ Hack 'Kangaroo Kid' Wilkins (1991)/ Jeff Wilson (1981)
0.0 1977 Kevin Ryan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Phelps filmy Peter Phelps najlepsze filmy Peter Phelps zdjęcia Peter Phelps galeria Peter Phelps biografia Peter Phelps nominacje Peter Phelps nagrody i wyróżnienia Peter Phelps filmografia Peter Phelps aktor Peter Phelps reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.