Peter Penry-Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Patrick Richards QC (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Markiz Ross (gościnnie)
5.5
Superman IV
Superman IV: The Quest for Peace
1987 Tourist - Great Wall of China
10.0 1985 Anthony Evans / Dr Brauner (gościnnie)
0.0 1985 Colin Linsdale (1985-1987)
10.0 1985 Anthony Evans / Dr Brauner (gościnnie)
7.4 1981 Doktor (gościnnie)
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Julian Gayforth (gościnnie)
8.7 1977 Cummings (gościnnie)
0.0 1974 John Godfrey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Penry-Jones filmy Peter Penry-Jones najlepsze filmy Peter Penry-Jones zdjęcia Peter Penry-Jones galeria Peter Penry-Jones biografia Peter Penry-Jones nominacje Peter Penry-Jones nagrody i wyróżnienia Peter Penry-Jones filmografia Peter Penry-Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.