Peter Outerbridge
Data urodzenia: 1966-06-30
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: żona Tammy Isbell (od 2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Keith Hoyt (gościnnie)
6.9 2010 Dr Reyes (gościnnie)
7.5 2009 Dr Reyes (gościnnie)
7.8 2008 Dr Reyes (gościnnie)
7.5 2007 Dr Reyes (gościnnie)
0.0 2004 Dr Reyes (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Dr Reyes (gościnnie)
8.0 2004 Dr Reyes (gościnnie)
7.6
Tajemnice detektywa Murdocha
Murdoch Mysteries, The
2004 Dr Reyes (gościnnie)
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Dr Reyes (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Dr Reyes (gościnnie)
7.5 2002 Trevor McDowell (gościnnie)
10.0 2001 Dr Reyes (gościnnie)
6.4
Misja na Marsa
Mission to Mars
2000 Dr Reyes (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Dr Reyes (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Dr Reyes (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Dr Reyes (gościnnie)
7.9 1992 Dr Reyes (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Dr Reyes (gościnnie)
6.8 1991 Dr Reyes (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Dr Reyes (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Dr Reyes (gościnnie)
8.0 1987 Dr Reyes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Outerbridge filmy Peter Outerbridge najlepsze filmy Peter Outerbridge zdjęcia Peter Outerbridge galeria Peter Outerbridge biografia Peter Outerbridge nominacje Peter Outerbridge nagrody i wyróżnienia Peter Outerbridge filmografia Peter Outerbridge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.