Peter Mensah
Data urodzenia: 1959-09-27
Miejsce urodzenia: Accra, Ghana

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kibwe (gościnnie)
8.0
Spartakus: Zemsta
Spartacus: Vengeance
2012 Oenomaus / Doctore
0.0 2011 Kibwe (gościnnie)
8.1
Spartakus: Bogowie areny
Spartacus: Gods of the Arena
2011 Oenomaus
8.1
Spartakus: Krew i piach
Spartacus: Blood and Sand
2010 Doctore
7.7 2009 Kibwe (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Kibwe (gościnnie)
7.4 2001 Kibwe (gościnnie)
7.3 2001 Kibwe (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Kibwe (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Kibwe (gościnnie)
0.0 1997 Kibwe (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Kibwe (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Kibwe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Mensah filmy Peter Mensah najlepsze filmy Peter Mensah zdjęcia Peter Mensah galeria Peter Mensah biografia Peter Mensah nominacje Peter Mensah nagrody i wyróżnienia Peter Mensah filmografia Peter Mensah aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.