Peter Mele
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Mężczyzna z motłochu (gościnnie) (nie
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 George Pagilieri (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Mężczyzna z motłochu (gościnnie) (nie
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Mężczyzna z motłochu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.1
Miasto strachu
Fear City
1984 Mężczyzna z motłochu (gościnnie) (nie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Mele filmy Peter Mele najlepsze filmy Peter Mele zdjęcia Peter Mele galeria Peter Mele biografia Peter Mele nominacje Peter Mele nagrody i wyróżnienia Peter Mele filmografia Peter Mele aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.