Peter Mamakos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1990 Grecki ksiądz
8.0 1979 Otto Lanier
7.2 1978 Sierżant (gościnnie)
7.0 1973 Kalizar (gościnnie)
7.3 1973 John (gościnnie)
8.7 1971 Vicente (1971) (gościnnie)
8.0 1969 Nico Kazanzakis (gościnnie)
8.2 1968 (gościnnie)
8.8 1967 Salvador (gościnnie)
7.2 1967 Smith (1969) (gościnnie)
6.9 1967 Georgie Main (gościnnie)
10.0 1966 Żebrak (gościnnie)
6.6 1966 Arab (gościnnie)
6.1 1966 Królewski szlifierz (gościnnie)
8.5 1966 Mohad (gościnnie)
7.8 1964 Wódz Indian (gościnnie)
4.7 1964 Nicholas (gościnnie)
10.0 1963 Szofer (gościnnie)
7.9 1963 Pete (gościnnie)
5.5 1962 Marco(gościnnie)
6.2 1962 Walzchek (1963) / Smudge (1964) (gościnnie)
10.0 1960 Uzbrojony człowiek (gościnnie)
8.5 1960 George Pappas (gościnnie)
7.8 1959 Kellum(gościnnie)
7.8 1959 Rock Canari (gościnnie)
10.0 1959 Kajanis (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Sully (gościnnie)
8.0 1959 Jubba (gościnnie)
7.7 1957 Enrique Fuentes (gościnnie)
6.0 1957 Wódz / Frank Morgan / Licytator (gościnnie)
7.5 1957 Nocny strażnik (gościnnie)
10.0 1956 Carsten (gościnnie)
8.2
Złamana strzała
Broken Arrow
1956 Tigre (gościnnie)
7.4 1955 Krytyk sztuki (gościnnie)
5.5 1955 Cy Johnson (1958) (gościnnie)
5.8 1954 (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 Geronimo (gościnnie)
10.0 1953 (gościnnie)
0.0 1952 Kateb / Broga (gościnnie)
8.0 1952 Happy King (gościnnie)
10.0 1952 Sabio (gościnnie)
0.0 1951 Gallicus
10.0 1951 (gościnnie)
10.0 1950 Pete Kovach (1951), Herrick / Kemper (1952) (gościnnie)
8.5 1949 Pete, przywódca bandy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Mamakos filmy Peter Mamakos najlepsze filmy Peter Mamakos zdjęcia Peter Mamakos galeria Peter Mamakos biografia Peter Mamakos nominacje Peter Mamakos nagrody i wyróżnienia Peter Mamakos filmografia Peter Mamakos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.