Peter Lamb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Casey Durwin (gościnnie)
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Casey Durwin (gościnnie)
0.0 2007 Casey Durwin (gościnnie)
2.0 2004 Casey Durwin (gościnnie)
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 Casey Durwin (gościnnie)
7.7 1999 Casey Durwin (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Casey Durwin (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Casey Durwin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Lamb filmy Peter Lamb najlepsze filmy Peter Lamb zdjęcia Peter Lamb galeria Peter Lamb biografia Peter Lamb nominacje Peter Lamb nagrody i wyróżnienia Peter Lamb filmografia Peter Lamb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.