Peter Jason
Data urodzenia: 1944-07-22
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Eileen

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jeff (gościnnie)
0.0 2011 Jeff (gościnnie)
7.0 2011 Jeff (gościnnie)
10.0 2010 Jeff (gościnnie)
8.1 2010 Jeff (gościnnie)
10.0 2009 Jeff (gościnnie)
7.7 2009 Szeryf Sloan (gościnnie)
6.2
Wydział Gemini
Gemini Division
2008 Jeff (gościnnie)
7.5 2008 Jeff (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Jeff (gościnnie)
7.8 2007 Generał Merriweather (gościnnie)
8.0 2007 Len McKenzie (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Jeff (gościnnie)
8.0 2004 Stapleton (gościnnie)
10.0 2004 Jeff (gościnnie)
8.1 2003 Lou Edwards (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jeff (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jeff (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Walter Gersh (gościnnie)
7.0 1999 Jeff (gościnnie)
5.9 1998 Jeff (gościnnie)
6.2
Góra Dantego
Dante's Peak
1997 Jeff (gościnnie)
7.4 1997 Jeff (gościnnie)
10.0 1997 Jeff (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Jeff (gościnnie)
7.0 1996 Jeff (gościnnie)
7.4
W paszczy szaleństwa
In the Mouth of Madness
1995 Jeff (gościnnie)
6.0
Wioska przeklętych
Village of the Damned
1995 Jeff (gościnnie)
6.2
Furia
Rage
1995 Jeff (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Jeff (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Jeff (gościnnie)
7.0 1995 Jeff (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Jeff (gościnnie)
10.0 1992 Jeff (gościnnie)
6.6 1991 Jeff (gościnnie)
5.9
Arachnofobia
Arachnophobia
1990 Jeff (gościnnie)
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 Jeff (gościnnie)
6.6
Przystojniak
Johnny Handsome
1989 Jeff (gościnnie)
7.2 1989 Jeff (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Jeff (gościnnie)
6.5 1988 Jeff (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Menadżer (gościnnie)
6.6
Książę ciemności
Prince of Darkness
1987 Jeff (gościnnie)
8.5 1987 Jeff (gościnnie)
7.9
Wzgórze Rozdartych Serc
Heartbreak Ridge
1986 Jeff (gościnnie)
8.5 1986 Jeff (gościnnie)
5.5
Impuls
Impulse
1984 Jeff (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Jeff (gościnnie)
8.3 1983 Jeff (gościnnie)
10.0 1982 Jeff (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Jeff (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Jeff (gościnnie)
8.2 1980 Jeff (gościnnie)
7.0 1970 Jeff (gościnnie)
10.0 1970 Jeff (gościnnie)
6.4 1968 Jeff (gościnnie)
6.3 1967 Jeff (gościnnie)
7.8 1964 Jeff (gościnnie)
7.4 1955 Jeff (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Jason filmy Peter Jason najlepsze filmy Peter Jason zdjęcia Peter Jason galeria Peter Jason biografia Peter Jason nominacje Peter Jason nagrody i wyróżnienia Peter Jason filmografia Peter Jason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.