Peter Jacobson
Data urodzenia: 1965-03-24
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Chris Taub / 39
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Dr Chris Taub / 39
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Michael Kahane (gościnnie)
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 Dr Chris Taub / 39
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Dr Chris Taub / 39
8.2 2006 Dr Chris Taub / 39
7.2
Good Night and Good Luck
Good Night, and Good Luck.
2005 Dr Chris Taub / 39
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Chris Taub / 39
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Chris Taub / 39
8.1 2004 Dr Chris Taub / 39
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie)
5.0 2003 Dr Chris Taub / 39
7.6 2001 Pan Foster (gościnnie)
8.1 2000 Dr Chris Taub / 39
6.8 2000 Dr Chris Taub / 39
0.0
Gadka szmatka
Talk to Me
2000 Dr Chris Taub / 39
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Dr Chris Taub / 39
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Dr Chris Taub / 39
6.2
Wbrew przykazaniom
Commandments
1997 Dr Chris Taub / 39
8.2
Oz
1997 Dr Chris Taub / 39
8.2
Oz
1997 Dr Chris Taub / 39
6.7
Dwa miliony dolarów napiwku
It Could Happen to You
1994 Dr Chris Taub / 39
7.6 1993 Dr Chris Taub / 39

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Jacobson filmy Peter Jacobson najlepsze filmy Peter Jacobson zdjęcia Peter Jacobson galeria Peter Jacobson biografia Peter Jacobson nominacje Peter Jacobson nagrody i wyróżnienia Peter Jacobson filmografia Peter Jacobson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.