Peter Hughes
Data urodzenia: 1922-05-20
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1996 Franco
8.7 1990 Kierownik (gościnnie)
0.0 1989 Sędzia (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pani Browning (gościnnie)
0.0 1985 Pan Bell (gościnnie)
7.4 1981 Chemist (gościnnie)
9.0 1978 Philip Rose
8.7 1977 Bill Haydon (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Kapitan Lacey (gościnnie)
10.0 1971 Zastępca komisarza Bowyer (gościnnie)
0.0 1969 Pan Johnson (gościnnie)
9.6 1962 Gość na przyjęciu (gościnnie)
8.6 1962 Earnshaw (1962) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Edwards (1963) (gościnnie)
4.7 1955 Oficer straży pożarnej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Hughes filmy Peter Hughes najlepsze filmy Peter Hughes zdjęcia Peter Hughes galeria Peter Hughes biografia Peter Hughes nominacje Peter Hughes nagrody i wyróżnienia Peter Hughes filmografia Peter Hughes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.