Peter Hobbs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1988 Dr Garrison (gościnnie)
9.0 1987 Victor Gianelli (gościnnie)
5.7 1986 Steven Henderson (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Ślepiec (1986) (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
7.6 1984 Doktor Spender (gościnnie)
7.3 1984 Pan Mackey (gościnnie)
7.1 1984 Arthur Truman (gościnnie)
5.5 1982 Clark V. Uhley, Sr (gościnnie)
10.0 1982 Pan O'Malley (gościnnie)
8.6 1982 Doktor Wylie (gościnnie)
7.1 1982 Pan Ullman (gościnnie)
8.2 1982 Profesor Walter Jenkins (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Sam Fischer (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Sędzia pokoju (gościnnie)
7.8
Nieoczekiwany romans
Loving Couples
1980 Frank
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 Gubernator
8.2 1980 Sam Owens (gościnnie)
5.7 1979 (gościnnie)
6.6 1979 Pan Stevens (gościnnie)
7.0 1979 Ed Marcus (gościnnie)
8.5 1979 Emerson Craig (gościnnie)
7.0 1978 Pan Robinson (gościnnie)
6.8 1977 George Driscoll (gościnnie)
7.8 1976 Frank (gościnnie)
7.1 1976 Dr Johnson (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Koroner (gościnnie)
7.0 1975 Pan Brauer / Phillip Brower / Prevette / Roy McManus (gościnnie)
5.5 1974 Judge
6.8 1974 Walter Winterwood (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Arthur Davis (gościnnie)
7.0 1973 Walter Morgan / Elliott Plowman (gościnnie)
7.3 1973 Cortazzo (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Doktor Marvin Borrman / Karl Krafts(gościnnie)
7.9 1972 Pułkownik Frank Webster (gościnnie)
4.5 1970 Burmistrz(gościnnie)
6.3 1970 Barman (gościnnie)
10.0 1969 Albert Porter (1969)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Craddock (gościnnie)
7.2 1967 Packer (gościnnie)
7.0 1965 Henry Gower (gościnnie)
7.4 1965 Marszałek Steve Macklin (1967) (gościnnie)
8.4 1965 Giles Barton (gościnnie)
7.8
Zabójcy
Killers, The
1964 Instruktor
10.0 1964 (gościnnie)
7.0 1964 Kapelan (gościnnie)
9.0 1961 Doktor Gormsley / Bill Sampson / Kapitan Lebost (gościnnie)
7.4 1961 Major Wade (gościnnie)
5.9 1960 Pan Lockridge / Pan Tracy (gościnnie)
7.4 1959 Sędzia Henry Hill (gościnnie)
9.0 1958 Frank Robbins (gościnnie)
10.0 1954 Peter Ames
6.0 1951 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Hobbs filmy Peter Hobbs najlepsze filmy Peter Hobbs zdjęcia Peter Hobbs galeria Peter Hobbs biografia Peter Hobbs nominacje Peter Hobbs nagrody i wyróżnienia Peter Hobbs filmografia Peter Hobbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.