Peter Gordon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Kierowca taxówki (gościnnie)
6.0 1995 Jack Kern (gościnnie)
7.0 1993 Jack Morris (gościnnie)
10.0 1980 Brian (gościnnie)
0.0 1979 Maurice
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Amerykański sierżant
0.0 1966 Kidson (gościnnie)
10.0 1959 Gregory / Eric Byram (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Harris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Gordon filmy Peter Gordon najlepsze filmy Peter Gordon zdjęcia Peter Gordon galeria Peter Gordon biografia Peter Gordon nominacje Peter Gordon nagrody i wyróżnienia Peter Gordon filmografia Peter Gordon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.