Peter Giles
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Justin Anderson III (gościnnie)
7.3 2004 John James III (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Justin Anderson III (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Justin Anderson III (gościnnie)
7.3 2002 Jason Flager (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Justin Anderson III (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Justin Anderson III (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Justin Anderson III (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Justin Anderson III (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Giles filmy Peter Giles najlepsze filmy Peter Giles zdjęcia Peter Giles galeria Peter Giles biografia Peter Giles nominacje Peter Giles nagrody i wyróżnienia Peter Giles filmografia Peter Giles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.