Peter Fricke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Profesor Gärtner
0.0 1994 (gościnnie)
6.5 1992 Hartmann (gościnnie)
0.0 1983
0.0 1978
7.0 1978 Hubert Krampe (gościnnie)
7.8 1977 Rolph Meisel (gościnnie)
0.0 1974 Dr Philippe Lourtie (gościnnie)
6.2 1974 Robert von Doom / Rolph Sossner / Eberhart Wichmann / Kaminski / Robert Rudger / Johann Raude / Bach
10.0 1972 Dr Seitz
10.0 1969 Paul de Croy / Andreas Prewall / Eberhard Alsberg / Willy Schmidt / Franz Eckert

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Fricke filmy Peter Fricke najlepsze filmy Peter Fricke zdjęcia Peter Fricke galeria Peter Fricke biografia Peter Fricke nominacje Peter Fricke nagrody i wyróżnienia Peter Fricke filmografia Peter Fricke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.