Peter Franzén
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Carl Robert Mannerheim
0.0 2011 Taisto Raappana
6.0 2009 Krisu
7.5 2009 Suko
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Hrolf(gościnnie)
0.0 2006 Nick Nevada

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Franzén filmy Peter Franzén najlepsze filmy Peter Franzén zdjęcia Peter Franzén galeria Peter Franzén biografia Peter Franzén nominacje Peter Franzén nagrody i wyróżnienia Peter Franzén filmografia Peter Franzén aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.