Peter Fox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2003 Bucky Buchner (gościnnie)
5.0
Cienie w burzy
Shadows in the Storm
1988 Recepcjonista
5.5 1987 (gościnnie)
8.0 1987 (1988) (gościnnie)
4.8 1986 Ksiądz
7.6 1984 Max (gościnnie)
6.8 1983 Felix Manning (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Jay Eldridge (gościnnie)
5.0 1979 Eric 'Otter' Stratton
6.6 1979 Oficer Barry Shuler (gościnnie)
7.7 1977 Gordon (gościnnie)
6.8 1977 Ed Matheson (gościnnie)
2.3 1972 Wielebny Hank Buchanan (1977-1978)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Fox filmy Peter Fox najlepsze filmy Peter Fox zdjęcia Peter Fox galeria Peter Fox biografia Peter Fox nominacje Peter Fox nagrody i wyróżnienia Peter Fox filmografia Peter Fox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.