Peter Flemming
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Oficer (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Oficer (gościnnie)
8.0 2002 Oficer (gościnnie)
6.1
Replikant
Replicant
2001 Oficer (gościnnie)
7.2 2001 Brady (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Oficer (gościnnie)
6.3
Wymarzony facet
Meet Prince Charming
1999 Oficer (gościnnie)
9.0 1999 Oficer (gościnnie)
7.0 1998 Oficer (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Oficer (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Oficer (gościnnie)
6.8 1996 Oficer (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Oficer (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Oficer (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Flemming filmy Peter Flemming najlepsze filmy Peter Flemming zdjęcia Peter Flemming galeria Peter Flemming biografia Peter Flemming nominacje Peter Flemming nagrody i wyróżnienia Peter Flemming filmografia Peter Flemming aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.