Peter Fitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2002 Erich
0.0 2001 Arthur Fleckenstein (gościnnie)
0.0 2001 Dr Alexander Bernstein
9.0 2000 Hrabia Orazio Falier
6.0
Przed burzą
Sturmzeit
1999 Severin Lombard
4.0 1999 Karl-Heinz 'Der Aap' Arpers (gościnnie)
0.0 1998
8.0 1998 Profesor Karl Riemeister (gościnnie)
0.0 1997 Baron Runeberg (gościnnie)
10.0 1997 Franzen (gościnnie)
6.7 1996 Philipp Baldinger
0.0 1994 Wilhelm Fichte(gościnnie)
0.0 1993 Bleichert (gościnnie)
6.5 1992 Karl Gebeler (gościnnie)
0.0 1991 Komisarz Arendt
0.0 1989 Alf Bertini
0.0 1988 Patrick
0.0 1983 Prof. Edgar Oppermann
0.0 1982 Schmidt
5.0 1981 Thomas Schuster (gościnnie)
7.0 1978 Brat Emanuel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Fitz filmy Peter Fitz najlepsze filmy Peter Fitz zdjęcia Peter Fitz galeria Peter Fitz biografia Peter Fitz nominacje Peter Fitz nagrody i wyróżnienia Peter Fitz filmografia Peter Fitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.