Peter Egan
Data urodzenia: 1946-09-28
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Myra Frances (od 13.02.1977), córka Rebecca

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Peter
0.0 2000 Dr Anthony Hook
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Geoffrey Dutton (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Norman Swanscombe (gościnnie)
8.0 1995 Richard Cramer
8.5 1988 Harry Blunden (gościnnie)
7.7 1987 Magnus Pym
0.0 1986 Henry Simcox
0.0 1984 Paul Ryman
0.0 1983 Raoul Lavalliere
8.5 1983 Fothergill
7.3
Rydwany ognia
Chariots of Fire
1981 Książe Sutherlandu
7.0 1979 George, książę Walii
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Southampton
0.0 1969 Hog
10.0 1968 Seth Starkadder
7.0 1965 Faulkland / Freddie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Egan filmy Peter Egan najlepsze filmy Peter Egan zdjęcia Peter Egan galeria Peter Egan biografia Peter Egan nominacje Peter Egan nagrody i wyróżnienia Peter Egan filmografia Peter Egan aktor Peter Egan scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.