Peter Donat
Data urodzenia: 1928-01-20
Miejsce urodzenia: Kentville, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1/ Michael Learned (08.09.1956 - 14.02.1972, rozwód), 3 synów: Chris, Caleb i Lucas; 2/ Marijke DeJong (od 09.02.1983)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1997 William Mulder
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 William Mulder
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 William Mulder
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 William Mulder
6.7
Babe
Babe, The
1992 William Mulder
7.2
Wojna państwa Rose
War of the Roses, The
1989 William Mulder
5.7 1987 William Mulder
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 William Mulder
7.5 1983 William Mulder
7.6 1982 William Mulder
7.7
Złote Wrota
Złote Wrota (Golden Gate)
1981 William Mulder
7.0 1981 William Mulder
8.2 1980 William Mulder
5.7 1979 William Mulder
10.0 1978 William Mulder
5.7 1978 William Mulder
6.8 1977 William Mulder
7.0 1976 William Mulder
10.0 1976 William Mulder
7.1 1976 William Mulder
10.0 1975 William Mulder
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 William Mulder
7.7 1972 William Mulder
2.3 1972 William Mulder
10.0 1970 William Mulder
10.0 1969 William Mulder
6.6 1969 William Mulder
6.4 1968 William Mulder
7.2 1967 William Mulder
7.0 1966 William Mulder
6.6 1966 William Mulder
8.4 1965 William Mulder
8.6 1965 William Mulder
5.0 1954 William Mulder

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Donat filmy Peter Donat najlepsze filmy Peter Donat zdjęcia Peter Donat galeria Peter Donat biografia Peter Donat nominacje Peter Donat nagrody i wyróżnienia Peter Donat filmografia Peter Donat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.