Peter Dobson
Data urodzenia: 1964-07-16
Miejsce urodzenia: Red Bank, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anthony Haines (gościnnie)
7.3 2004 Fred Becker (2005) (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Anthony Haines (gościnnie)
6.1
Życie kobiety niemoralnej
This Girl's Life
2003 Anthony Haines (gościnnie)
7.3 2002 Fred Rutter (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Anthony Haines (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Anthony Haines (gościnnie)
6.0 1999 Anthony Haines (gościnnie)
10.0 1997 Anthony Haines (gościnnie)
7.0
Przerażacze
Frighteners, The
1996 Anthony Haines (gościnnie)
7.7 1996 Anthony Haines (gościnnie)
0.0 1996 Anthony Haines (gościnnie)
10.0 1995 Anthony Haines (gościnnie)
8.7 1994 Anthony Haines (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Anthony Haines (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Anthony Haines (gościnnie)
7.5 1993 Anthony Haines (gościnnie)
6.6 1991 Anthony Haines (gościnnie)
0.0 1990 Anthony Haines (gościnnie)
6.0 1989 Anthony Haines (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Anthony Haines (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Dobson filmy Peter Dobson najlepsze filmy Peter Dobson zdjęcia Peter Dobson galeria Peter Dobson biografia Peter Dobson nominacje Peter Dobson nagrody i wyróżnienia Peter Dobson filmografia Peter Dobson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.